Blar i Brage NMBU på forfatter "Ljøkjel, Kari"
-
Effekten av upelletert fôr i kommersiell slaktekyllingproduksjon
Molteberg, Mari (Master thesis, 2021)Det ble gjennomført to feltforsøk på slaktekylling fra november 2019 til februar 2020. Formålet med disse feltforsøkene var å se effekten müsli (grovmalt, upelletert fôr) hadde på produksjonen og spiseatferden til ... -
Pig feeds rich in rapeseed products and organic selenium increased omega-3 fatty acids and selenium in pork meat and backfat
Gjerlaug-Enger, Eli; Haug, Anna; Gaarder, Mari; Ljøkjel, Kari; Sveipe Stenseth, Ragna; Sigfridson, Kerstin; Egelandsdal, Bjørg; Saarem, Kristin; Berg, Per (Journal article; Peer reviewed, 2014)The concentration of omega-3 fatty acids and selenium (Se) is generally too low in the Western diet. But as the nutrient composition of pork meat and adipose tissue is influenced by the feed given to the animals, the product ...